Τη δεινή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα περιέγραψε ο επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης, Κάρλες Τουσκέτς, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά την προεδρία, έως τις επικείμενες εκλογές, μετά την παραίτηση της διοίκησης Μπαρτομέου.

Η ομάδα της Βαρκελώνης βιώνει και αυτή τις επιπτώσεις από την πανδημία και ο Τουσκέτς δήλωσε πως πρέπει να περικοπούν δαπάνες κατά 300 εκατ. ευρώ, ώστε να περιοριστούν οι ζημιές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για μειώσεις συμβολαίων με τους παίκτες και τους εργαζομένους στο κλαμπ, ώστε να φτάσει σε μία συμφωνία, αλλά αυτές κατέληξαν σε αδιέξοδο. Πρόθεση της διοίκησης είναι να εξοικονομήσει 191 εκατ. ευρώ από τα συμβόλαια των παικτών, αλλά οι τελευταίοι αρνήθηκαν τη σχετική πρόταση.

«Μετά από αρκετές μέρες εντατικών επαφών και διαπραγματεύσεων, δεν επετεύχθη συμφωνία. Πλέον η διοικούσα επιτροπή καλείται να πάρει αποφάσεις για να λύσει το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που έχει προκληθεί από την πανδημία.

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις έδειξαν την ειλικρινή πρόθεση των δύο πλευρών να δείξουν κατανόηση και ήδη κάποια εμπόδια που θεωρούνταν απροσπέλαστα έχουν ξεπεραστεί, αποφασίστηκε να δοθεί μια έξτρα παράταση ως τις 23 Νοεμβρίου, ώστε κάθε πλευρά να αναλύσει και να αποφασίσει πάνω στις προτάσεις που παραμένουν στο τραπέζι», ανέφερε η ανακοίνωση της διάσημης ισπανικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης