Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, βρίσκεται στη Βαρκελώνη από το πρωί της Τετάρτης, κι αφού έκανε μερικές γρήγορες δηλώσεις στον ισπανικό τύπο («είναι δύσκολο να μείνει ο Λέο») κλειδώθηκε στα γραφεία του Ιδρύματός του με τους δικηγόρους του «ψύλλου», 800 μέτρα μακριά από το «Καμπ Νου», όπου ο γιος του μεγαλούργησε για χρόνια φορώντας τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Μερικές ώρες αργότερα και λίγα λεπτά πριν μπει στα γραφεία της Μπαρτσελόνα για τη συνάντηση με τη διοίκηση, ο πατέρας του Μέσι δήλωσε εκ νέου απαισιόδοξος για την παραμονή του γιου του στην Καταλονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, συνοδευόμενος από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Χαβιέρ Μπόρντας και δικηγόρους της «Μπάρτσα» συναντήθηκε με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι και τον αδελφό του, Ροντρίγκο, παρουσία του οικογενειακού δικηγόρου τους Χόρχε Πεκούρτ.

Η συνάντηση διήρκεσε μιάμιση ώρα, με τις δύο πλευρές να παραμένουν σταθερές στις θέσεις τους: ο Μέσι θέλει να μείνει ελεύθερος χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να διατηρήσουν τον Αργεντινό πρωταθλητή και ζητούν συμμόρφωση με τη ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, ο Μπαρτομέου ανέλυσε λεπτομερώς την προσφορά προς τον Μέσι για ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2021) για άλλα δύο χρόνια.

Το πρωί, κατά την άφιξή του ο Χόρχε Μέσι είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε ακόμη επαφή με τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρντιόλα. «Δεν έχω μιλήσει με τον Πεπ ή κανέναν από τη Μάντσεστερ Σίτι», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης