Η 18η Δεκεμβρίου φαίνεται να είναι η πιθανότερη ημερομηνία του ισπανικού Clasico, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο Camp Nou. Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena SER, η επιτροπή διοργανώσεων της ισπανικής ομοσπονδίας θα αποφασίσει σχετικά σήμερα ή το αργότερο αύριο για το πότε θα διεξαχθεί η μεγάλη συνάντηση της LaLiga Santander.

Το παιχνίδι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου, αλλά οι ταραχές στην Καταλονία, ως συνέπεια της καταδίκης εννέα αυτονομιστών ηγετών σε ποινές φυλάκισης, οδήγησαν στην αλλαγή της ημερομηνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ημερομηνίες που εξετάζονται είναι η 4η ή η 18η Δεκεμβρίου, ωστόσο φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό να επιλέξουν τη δεύτερη (18/12), δεδομένου ότι η συνάντηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα έχει προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου και επομένως σε μόλις τέσσερις ημέρες οι Καταλανοί θα πρέπει να αναμετρηθούν με τους δύο βασικούς τους αντιπάλους τους στη LaLiga.

Σίγουρα ο αγώνας δεν θα μεταφερθεί στο Bernabeu, όπως είχε ζητηθεί αρχικά, αφού ο κανονισμός δεν επιτρέπει την αλλαγή σταδίου.

Από τη μεριά της, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάσουν τις θέσεις, προκειμένου να ληφθεί η απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σύμφωνα με την As, η συνάντηση Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης (16η αγωνιστική) θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, η Βιγιαρεάλ έχει κάνει γνωστό ότι θα αποζημιώσει τους οπαδούς της χωρίς να διευκρινίζει με ποιο τρόπο.

Ο Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της ισπανικής LaLiga, είχε ήδη προσπαθήσει ανεπιτυχώς να γίνει ο αγώνας Χιρόνα-Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης