Η παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να «κρέμεται από μία κλωστή», παρά τη δημόσια στήριξη που του προσέφερε ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα.

Ο Ολλανδός τεχνικός, δεν έχει πολλά περιθώρια για σημαντικές απώλειες στς επερχόμενες αναμετρήσεις με την Βαλένθια για την La Liga και με την Ντιναμό Κιέβου για το Champions League, ωστόσο προς το παρόν, έχει την εμπιστοσύνη των διοικούντων τους «μπλαουγκράνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο ζήτημα που απασχολεί την «οικογένεια» της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε εκτενώς, μιλώντας στην εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ραφαέλ Γιούστε, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ο Κούμαν παραμένει, λόγω μιας βασικής αρχής, σύμφωνα με την οποία πιστεύουμε στο άτομο που ήταν εκεί από την άφιξή μας και πιστεύουμε αυτά που μας λέει εκείνος. Είναι αυτός που διαχειρίζεται την καθημερινή ζωή της ομάδας.

Ακούμε τα μηνύματα που μας δίνει ο Ρόναλντ σχετικά με την κατάσταση της ομάδας και με βάση αυτά που μας λέει, λαμβάνουμε τις καλύτερες αποφάσεις. Νομίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν πήγαινα στα ματς με την Βαλένθια και την Ντιναμό, πιστεύοντας ότι δεν θα νικήσουμε, αυτό που θα έκανα θα ήταν να μοιραστώ κάποια αρνητικότητα, όχι μόνο για τον Κούμαν, αλλά για όλη την ομάδα και τον σύλλογο. Ετσι, εάν όλοι πιστεύουμε ότι θα πάει καλά, θα είναι εντάξει.

Γνωρίζω πολύ καλά τον πρόεδρο. Είναι ένα εξαιρετικά διαισθητικό άτομο, με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τον Ρόναλντ. Και μετά από αυτές τις συνομιλίες, ο πρόεδρος είναι πεπεισμένος ότι ο Ρόναλντ είναι το άτομο το οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης