Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup και ο αποκλεισμός της από τον τελικό της διοργάνωσης έχει στριμώξει εκ νέου στα… σχοινιά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος βλέπει και πάλι την προπονητική του καρέκλα να τρίζει.

Όπως μετέδωσε με το καταλανικό ραδιόφωνο RAC1 ο αθλητικός διευθυντής Ερίκ Αμπιντάλ και ο διευθύνων σύμβουλος Όσκαρ Γκράου, συναντήθηκαν στην Ντόχα με τη μεγάλη δόξα της ομάδας και νυν τεχνικό της Αλ Σαντ, Τσάβι Ερνάντεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό, οι δυο άνδρες ρώτησαν τον Τσάβι, που φόρεσε τη φανέλα της καταλανικής ομάδας για 17 χρόνια καταγράφοντας πάνω από 500 αγώνες, αν ενδιαφέρεται να καθίσει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» σε περίπτωση πρόωρης ή καλοκαιρινής απομάκρυνσης του «Τσινγκούρι».

Για το θέμα πήρε επίσημα θέση η ομάδα από το Κατάρ, η οποία κατέστησε σαφές στην Μπαρτσελόνα ότι κάθε επαφή με τον Καταλανό θα πρέπει να γίνει σε επίσημο επίπεδο και πάντα με τη συγκατάθεσή της.

«Το ενδεχόμενο να πάει κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι είναι φυσιολογι κό αφού είναι το πρώτο του σπίτι και είναι λογικό να θέλει να γυρίσει στο μέλλον. Ωστόσο προς το παρόν ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσάβι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας και οποιαδήποτε διαπραγμάτευση αναφορικά με μία πιθανή αποχώρηση θα πρέπει να γίνει διά της επίσημης οδού με τα επίσημα κανάλια του συλλόγου» ανέφερε η ανακοίνωση της Αλ Σαντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης