Μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει όλους τους μεγάλους τίτλους, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και άλλες κινήσεις που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά κι ένα συμβόλαιο top-class «κατηγορίας», ήταν ορισμένες από τις βασικές «υποσχέσεις» που έδωσε ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα προς την πλευρά του Έρλινγκ Χάαλαντ, στη συνάντηση που είχε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του, Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ το μεσημέρι της Πέμπτης (01/04) στη Βαρκελώνη.

Στο ραντεβού, που έδωσε το «παρών» και ο αθλητικός διευθυντής της «Μπάρτσα» Ματέου Αλεμάνι, ο Λαπόρτα επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την άριστη σχέση που έχει με τον Ραϊόλα, παρουσιάζοντας ένα «ελκυστικό» πακέτο προς τον 20χρονο διεθνή Νορβηγό επιθετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Χάαλαντ, πως η καταλανική ομάδα έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί οικονομικά τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον 20χρονο άσο, προσφέροντάς του όλα τα εχέγγυα για μία επιτυχημένη συνεργασία.

Όπως αναφέρουν δε τα ΜΜΕ της Καταλονίας, το κλίμα στη συνάντηση της «Μπάρτσα» με τον ατζέντη και τον πατέρα του Χάαλαντ ήταν εξαιρετικό και οι δυο τους αποχώρησαν πολύ ευχαριστημένοι απ’ αυτά που άκουσαν από τους «μπλαουγκράνα».

Η Ντόρτμουντ απ’ την πλευρά της, έχει διαρρεύσει πως θα συζητήσει προσφορές για την πώληση του νέου παιδιού-θαύματος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου από 180 εκατ. ευρώ και πάνω, όμως στην Μπαρτσελόνα θεωρούν πως μπορεί να «ρίξουν» τις αξιώσεις της και στα 150 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό διότι απ’ το καλοκαίρι του 2022, ενεργοποιείται ρήτρα στο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τους Βεστφαλούς, βάσει της οποίας μπορεί να αποχωρήσει απ’ τη γερμανική ομάδα για άλλον σύλλογο εκτός Γερμανίας, αντί μόλις 75 εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης