Σοκ στο χώρο του αμερικανικού χόκεϊ σε πάγο προκαλεί η είδηση του θανάτου του 24χρονου τερματοφύλακα των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς, Μάτις Κίβλενιεκς.

Η ομάδα του δήλωσε ότι πέθανε την Κυριακή από τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη πέφτοντας, χωρίς ωστόσο να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι από την απώλεια του Μάτις Κίβλενιεκς και εκφράζουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας στη μητέρα του, την Αστρίντα, την οικογένεια και τους φίλους του» δήλωσε ο Τζον Ντέιβιντσον, πρόεδρος των Επιχειρήσεων χόκεϊ.

«Ο Κίβι ήταν ένας εξαιρετικός νεαρός άνδρας που χαιρετούσε κάθε μέρα όλους με ένα χαμόγελο και ο αντίκτυπος που είχε κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του με το σύλλογό μας δεν θα ξεχαστεί», πρόσθεσε ο Ντέιβιντσον.

Η καθημερινή εφημερίδα του Οχάιο Columbus Dispatch ανέφερε ότι ο Κίβλενιεκς έπεσε ενώ βγήκε από ένα υδρομασάζ βιαστικά. «Από όσα μπορούμε να πούμε, το αντιμετωπίζουμε ως τυχαία πτώση», δήλωσε η αστυνομία στην εφημερίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φαίνεται ότι γλίστρησε κι έπεσε βγαίνοντας από το υδρομασάζ και χτύπησε το κεφάλι του στο σκυρόδεμα. Υπάρχει ακόμα αυτοψία προγραμματισμένη κι εμείς διερευνούμε ακόμα, αλλά προς το παρόν μοιάζει με τραγικό ατύχημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης