Ένας ποδοσφαιριστής από περιφερειακό πρωτάθλημα της νότιας Βραζιλίας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (04/10) μετά από βίαιη επίθεση την ώρα του αγώνα σε διαιτητή, ο οποίος μάλιστα έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα.

Στα πλάνα της τηλεοπτικής μετάδοσης, φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο μέσος Γουίλιαμ Ριμπέιρο άρχισε να κινείται απειλητικά προς τον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβέλαρο πριν τον χτυπήσει. Εν συνεχεία, ενώ ο ρέφερι ήταν στο χορτάρι, ο ποδοσφαιριστής άρχισε να τον χτυπά, κλωτσώντας τον με δύναμη στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας μεταξύ της Γκουαράνι και της Σάο Πάολο RS, στην πόλη Βενένσιο Άιρες διακόπηκε στο 59ο λεπτό και ο διαιτητής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αφού έχασε τις αισθήσεις του για αρκετά λεπτά. Την Τρίτη (05/10) ο ρέφερι πήρε εξιτήριο, όπως ανέφερε ιατρική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη από την αστυνομία και ο υπεύθυνος των αστυνομικών αρχών ανέφερε στα τοπικά Μέσα πως «…ο δράστης θα διωχθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο διαιτητής χτυπήθηκε όταν ήταν στο έδαφος, αβοήθητος. Θα μπορούσε να έχει πεθάνει ή να έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη». Από την πλευρά της η Σάο Πάολο RS προχώρησε αμέσως στη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης