Ο Τζόρντι Μπερτομέου την Τρίτη παράλληλα με την ανακοίνωση της οριστικής διακοπής της εφετινής σεζόν στην Euroleague, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, γνωστοποίησε ότι στην επόμενη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι ίδιες ομάδες.

Πάντως η Βίρτους Μπολόνια, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Λούκα Μπαράλντι έχει ήδη καταθέσει φάκελο συμμετοχής στη διοργανώτρια αρχή για την περίπτωση που κάποια από τις 18 ομάδες δεν μπορέσει να συμμετάσχει στη λίγκα τη σεζόν 2020/21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για την απόφαση της Euroleague ο Μπαράλντι δήλωσε: «Δεν νιώσαμε έκπληξη από την απόφαση, είχα πει πριν από δύο μήνες ότι λογικά θα ακυρωθεί η σεζόν. Ήταν σωστό να περιμένουμε μέχρι να παρθεί η απόφαση και η Euroleague συμπεριφέρθηκε τέλεια σε αυτή την κατάσταση, σε αντίθεση με την Ιταλία και τη Legabasket που αιφνιδιάστηκαν».

Εν συνεχεία ο Διευθύνων Σύμβουλός της ιταλικής ομάδας αποκάλυψε ότι στην Βίρτους είναι έτοιμοι να πάρουν την θέση κάποιας ομάδας αν αυτή αποχωρήσει από την Euroleague, εμπλέκοντας και το όνομα του Παναθηναϊκού, λόγω της διαφωνίας των «πράσινων» για τα έσοδα.

«Η απόφαση της Euroleague να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι 18 ομάδες ήταν αναμενόμενη. Ας δούμε όμως αν και οι 18 ομάδες είναι διατεθειμένες να συμμετάσχουν στην διοργάνωση. Ήδη ο Παναθηναϊκός εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι 18 ομάδες επιβεβαιώσουν την παρουσία τους, τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ήδη ωστόσο έχουμε καταθέσει αίτηση, στην οποία λέμε ότι θέλουμε η Euroleague να μας έχει υπ’όψιν της στην περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στην διοργάνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης