Ο προπονητής της Μαρσέιγ Αντρέ Βίλας-Μπόας, ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας από τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις, στις δηλώσεις που έκανε μετά την πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 3ο όμιλο του Champions League.

«Νομίζω πως είχαμε κακοτυχία στο τέλος. Ο Βαλμπουενά πήρε τη μπάλα και έβγαλε το γκολ. Ήταν ισορροπημένο ματς με 10 φάσεις για κάθε ομάδα. Δυσκολευτήκαμε στο πρέσινγκ αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ έστω και προς το τέλος και νίκησε. Όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε το ματς και έτσι έγινε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως ειδικά στο α’ μέρος βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Μας… πρόλαβε η κούραση. Η επίθεσή μας δεν είχε μία εικόνα όπως τη θέλαμε και για αυτό κάναμε αλλαγές. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ή να ρίξω κάπου τις ευθύνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας που είναι βασικό. Και η Πόρτο είναι στους μηδέν βαθμούς. Ακόμα είναι νωρίς. Θέλαμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ πάντα προστατεύω την ομάδα. Εάν δεν είναι ικανοί, η ευθύνη είναι δική μου. Θα δούμε τι θα γίνει με τη Σίτι, μία πολύ δυνατή ευκαιρία. Σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ματς θα έληγε 0-0. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης