Η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε σήμερα πως ο προπονητής της ομάδας, Βίκτορ Σκρίπνικ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 45χρονος Ουκρανός τεχνικός ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα του προκάτοχου του, Ρόμπιν Ντουτ, που την έφεραν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής ο Σκίπνικ, που έχει φορέσει την φανέλα του συλλόγου για 8 χρόνια (1996-2004) ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην ομάδα νέων του συλλόγου, μετράει δύο νίκες σε τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα.

Μαζί με το συμβόλαιο του Σκρίπνικ η Βέρντερ ανανέωσε, μέχρι το 2017, και αυτό του βοηθού του και πρώην παίκτη της ομάδας, Τόρστεν Φρινγκς.

Ο πρώην διεθνής Ουκρανός δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαστε χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο δρόμο των επιτυχιών. Θέλουμε να ξεμπερδέψουμε όσο νωρίτερα μπορούμε με την μάχη του υποβιβασμού και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης