Ο προπονητής της Γκενκ, Χανς Βολφ, τόνισε πως «είναι κρίμα» που η βελγική Pro League αποφάσισε να τελειώσει πρόωρα τη σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την ομάδα του να μένει εκτός Ευρώπης λόγω αυτής της απόφασης.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την απόφασή της να ολοκληρώσει άμεσα τη σεζόν 2019/20, χωρίς να διεξαχθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις. Με την απόφαση αυτή, που ωστόσο δεν έχει υπογραφεί επίσημα ακόμη, η Κλαμπ Μπριζ ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ενώ εκκρεμούν ακόμη οι αποφάσεις για τους συλλόγους που θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν από τη μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από αγωνιστικής πλευράς, είναι κρίμα επειδή είχαμε ακόμη χρόνο να κερδίσουμε μια θέση στο Europa League», είπε αρχικά ο Βολφ για να συνεχίσει αναφερόμενος στη γενική εικόνα της κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί λόγω του Covid-19: «Φυσικά, αυτό είναι ένα ασήμαντο πρόβλημα. Το μόνο που μετράει είναι να τελειώσει όλο αυτό και να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Εύχομαι τα καλύτερα για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία».

Η Γκενκ τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Ε’ ομίλου του UEFA Champions League ενώ κατέλαβε την έβδομη θέση στην Pro League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης