Η κρίση που επέφερε μεταξύ άλλων και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Αντρέι Βατούτιν σε δηλώσεις του επισήμανε ότι θα γίνει σοβαρή μείωση στο μπάτζετ του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Russia 24»:

«Ένα από τα βασικότερα προβλήματα αυτή την στιγμή είναι η απώλεια των εσόδων. Δεν πουλάμε εισιτήρια, δεν έρχονται φίλαθλοι, δεν υπάρχουν ματς, ο κόσμος δεν αγοράζει από τις μπουτίκ και δεν έχουμε τηλεοπτικές καλύψεις. Όλες οι ομάδες αυτή την στιγμή έχουν μηδενικά έσοδα. Επίσης, ήδη γνωρίζουμε ότι αρκετοί χορηγοί μας δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία μας, για δικούς τους λόγους.

Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα μειωθεί σοβαρά και αρκετά. Δεν θέλω να υπερβάλλω, καθώς όλο το ευρωπαϊκό βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Όλοι προσπαθούν να βρουν ένα σημείο για να εκκινήσουν ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαια με παίκτες, δεν υπάρχει μεταγραφική δραστηριότητα. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για τα μέτρα που θα πάρουν και θα αφορούν τα μελλοντικά συμβόλαια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης