Τζόρτζεβιτς: «Κατά 99% ο Τεόντοσιτς δεν θα βρίσκεται μαζί μας στην Κίνα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 16:35
Τζόρτζεβιτς: «Κατά 99% ο Τεόντοσιτς δεν θα βρίσκεται μαζί μας στην Κίνα»

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της εθνικής Σερβίας για την Κίνα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε πως ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο που αρχίζει στις 31 Αυγούστου.

«Κατά 99% ο Τεόντοσιτς δεν θα βρίσκεται μαζί μας,» εξήγησε ο Τζόρτζεβιτς που στάθηκε και στην απουσία του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς από το μεγάλο «ραντεβού».

Ο Μιλοσάβλιεβιτς τραυματήστηκε στους συνδέσμους στο γόνατο κατά τη διάρκεια του 29ου Τουρνουά «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Θα χάσει και το μεγαλύτερο μέρος της ερχόμενης σεζόν με τη φανέλα της Μάλαγα. Την επάνοδο στην δράση του Λούτσιτς σε 5-7 ημέρες, επί κινεζικού εδάφους, περιμένει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς φορά ειδική μπότα στο αριστερό πόδι για να ξεπεράσει την πελματιαία απονευρωσίτιδα. Ο «Σάλε» εξήγησε: «Δεν είναι ενθαρρυντική η εικόνα που έχουμε. Κάναμε μαγνητική τομογραφία κι έδειξε πως το πρόβλημα έχει έκταση 4,5 χιλιοστά.

Αυτό δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει μαζί μας, ενώ σε συνεννόηση μαζί του, κατά 99% δε θα είναι μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρόκειται για μεγάλη απώλεια, αγωνιστικά, ηγετικά, ατομικά. Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς και χωρίς αυτόν και τον Μιλοσάβλιεβιτς θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο τραυματισμός του Μιλοσάβλιεβιτς είναι ο χειρότερος που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη. Θα μας βοηθούσε τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Η απουσία του θα είναι αισθητή. Oι τραυματισμοί μας έχουν επηρεάσει αρκετά».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 16:38