Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κοντράρει τον Νόβα Τζόκοβιτς στην μεταξύ τους μονομαχία για τα προημιτελικά του Paris Masters.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε την Παρασκευή με 2-0 σετ (6-1,6-2) από τον Σέρβο, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O αγώνας

O «Νόλε» με δύο άσους υπερασπίστηκε το σερβίς του, εκμεταλλευόμενος δύο διαδοχικά λάθη του Έλληνα τενίστα έκανε το break, ενώ κατάφερε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το προβάδισμά του love service game (3-0).

Ο Σέρβος ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δεν άφησε περιθώρια στον Στέφανο, ο οποίος δεν βρήκε ρυθμό στο σερβίς του και είδε τον αντίπαλό του με νέο break να κάνει το 4-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Τζόκοβιτς έφτασε στο 5-0, ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο του game μειώνοντας σε 5-1, με τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να κάνει ακολούθως το 6-1, κατακτώντας με χαρακτηριστική άνεση το πρώτο σετ.

Στα πρώτα δύο games του δεύτερου σετ οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους (1-1). Εντούτοις στο τρίτο ο κάτοχος του τροπαίου στο Παρίσι με break προηγήθηκε με 2-1, ενώ κυριαρχώντας στο κορτ έφτασε στο 6-2, παίρνοντας το παιχνίδι και την πρόκριση.

Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ντιμίτροφ ο οποίο επικράτησε με 6-2, 7-5 επί του Γκαρίν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης