Επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2017 πρόσφερε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Σόνι Ουίμς, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και ν’ ανακοινώνεται από τη ρωσική ομάδα.

Ο Αμερικανός είχε συμβόλαιο σε ισχύ με την «ομάδα του στρατού» μέχρι το 2015, αλλά ο νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, θέλησε να τον διατηρήσει για δύο επιπλέον χρόνια στο έμψυχο δυναμικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουίμς είχε στην Ευρωλίγκα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 12,2 πόντους (με 48% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 75% στις βολές) και 3,7 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο ανά αγώνα.

Ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή, ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς και Τορόντο Ράπτορς δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ η Μόσχα, όπου διατηρώ πολλές φιλίες και έχω μεγάλους συμπαίκτες. Αισθάνομαι πως έχω ακόμη μία υποχρέωση… να κατακτήσω με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε αρκετά δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για ν’ αναρριχηθούμε ως την κορυφή».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε: «Ο Σόνι είναι πολύ καλός παίκτης με εμφανίσεις ποιότητας και εμπειρίας, τόσο με την ΤΣΣΚΑ όσο και εκτός Ευρώπης. Έχει ωριμάσει και πραγματικά αισθάνεται άνετα με το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι πως πραγματικά απολαμβάνει ν’ αγωνίζεται για την ΤΣΣΚΑ. Από τις συζητήσεις μας, συνειδητοποίησα ότι ο Ουίμς πραγματικά… διψά για τίτλους ακόμη. Είμαι χαρούμενος που θα μείνει μαζί μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης