Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «σίγουρα θα επιστρέψουμε στην κανονική ζωή», κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στην έδρα της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FFF), όπου συνάντησε τον επικεφαλής της, Νοέλ Λε Γκρε.

Ο Τσέφεριν, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κιλιάν Μπαπέ «καλύτερο παίκτη στον κόσμο σήμερα», επαίνεσε το έργο της ομοσπονδίας, λέγοντας ότι «είναι σημαντικό να έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις ομοσπονδίες-μέλη της UEFA. Η FFF είναι μια μεγάλη ομοσπονδία, πολύ επιτυχημένη. Μόλις κατέκτησε το Nations League, όπως και το τελευταίο Μουντιάλ», και τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, οι σύλλογοι έχουν υποφέρει πολύ από την πανδημία της Covid-19. Θέλω να σας στείλω ένα μήνυμα ελπίδας, πάνω από όλα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η κρίση θα τελειώσει σύντομα και ότι θα επιστρέψουμε στην κανονική ζωή. Το ποδόσφαιρο υπέφερε, αλλά κατάφερε να τα βγάλει πέρα και γρήγορα να επιστρέψει σε μια κανονική ζωή. Το έκανε γρήγορα, γιατί σε όλους έλειπε πολύ το ποδόσφαιρο, όταν τα γήπεδα ήταν άδεια. Σκέφτομαι το ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης