Αισιόδοξος ότι ο αθλητισμός θα καταφέρει να βγει από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Τσεφέριν, μιλώντας σε συνέδριο της ομοσπονδίας της Σλοβενίας.

Ο πρόεδρος της UEFA παράλληλα αναφέρθηκε και στην οικονομική ενίσχυση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προς κάθε ομοσπονδία, η οποία θα είναι ύψους 4,3 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κορωνοϊός είναι κάτι το απαίσιο, αλλά δεν είναι η Αποκάλυψη. Θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση. Για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο, επειδή διασκεδάζει και κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση αυτή η πανδημία δεν θα βάλει τέλος στον αθλητισμό.

Θα πάρει κάποιον χρόνο, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν και θα γεμίσουν ξανά τα γήπεδα με πάθος και συναισθήματα. Ο αθλητισμός βρίσκεται απέναντι σε μια τεράστια πρόκληση λόγω του κορωνοϊού.

Η UEFA θέλει να βοηθήσει τις ομοσπονδίες να ανταποκριθούν στην κατάσταση. Για αυτό και έχουμε αποφασίσει να δώσουμε 4,3 εκατ. ευρώ σε κάθε ομοσπονδία για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και για την ερχόμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης