Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι αγώνες του φημισμένου τουρνουά τένις ATP Finals στο Λονδίνο.

Η 50ή διοργάνωση του ATP Finals θα στερηθεί της παρουσίας φιλάθλων, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, έπρεπε να συμμορφωθούν με τις οδηγίες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου ως προς τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έναρξη του φετινού ATP Finals είναι προγραμματισμένη για τις 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές θα επιστρέψουν τα χρήματα σε όσους είχαν προλάβει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους πριν τη σχετική απόφαση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Η ATP ανακοίνωσε και τους πρώτους τρεις τενίστες που έχουν εξασφαλίσει θέση στη διοργάνωση. Σύμφωνα με το ranking που έχει διαμορφωθεί, οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Ντόμινικ Τιμ εξασφάλισαν θέση στο τουρνουά των οκτώ καλύτερων της χρονιάς. Οι άλλοι πέντε θα προκύψουν από τη βαθμολογία που θα διαμορφωθεί στα υπόλοιπα τουρνουά.

Τέλος, η ATP ενημέρωσε σχετικά με τις ημερομηνίες έναρξης τόσο του Roland Garros και του US Open, όσο και άλλων φημισμένων τουρνουά, τονίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο καλεντάρι, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν από την ταχύτητα εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προσωρινό καλεντάρι της ΑΤP:

ΈΝΑΡΞΗ

22 Αυγούστου Σινσινάτι/Νέα Υόρκη Western & Southern Open

31 Αυγούστου Νέα Υόρκη US OPEN

8 Σεπτεμβρίου Κιτσμπούελ Generali OPEN

14 Σεπτεμβρίου Ρώμη International BNL D’ITALIA

21 Σεπτεμβρίου Αμβούργο Hamburg European OPEN

27 Σεπτεμβρίου Παρίσι ROLLAND GARROS

12 Οκτωβρίου Αγία Πετρούπολη St. Petersburg OPEN

19 Οκτωβρίου Αμβέρσα European Open

19 Οκτωβρίου Μόσχα VTB Kremlin Cup

26 Οκτωβρίου Βιέννη Erste Bank Open

2 Nοεμβρίου Παρίσι Rolex Paris Masters

9 Nοεμβρίου Σόφια Sofia Open

15 Nοεμβρίου Λονδίνο ΑΤP Finals

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης