Ακόμη μία τεράστια έκπληξη σημειώθηκε στο εφετινό Monte Carlo Masters. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ράφα Ναδάλ έμεινε εκτός ημιτελικών, καθώς ηττήθηκε την Παρασκευή με 2-1 σετ από τον εκπληκτικό Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο «βασιλιάς» στην χωμάτινη επιφάνεια, ο οποίος είναι κάτοχος 11 masters, βρήκε απέναντί του έναν εκπληκτικό Ρούμπλεφ, ο οποίος λύγισε με 6-2, 4-6, 6-2 τον Ισπανό στο διάσημο τουριστικό θέρετρο του Μονακό, υποχρεώνοντας τον σε πρόωρο αποκλεισμό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, η διοργάνωση «παίρνει φωτιά», μετά τον αποκλεισμό των δύο μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και όλα είναι πιθανά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου και να έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία για να περάσει στον τελικό, αρκεί το Σάββατο να νικήσει τον Βρετανό, Έβανς.

Μετά το «χαστούκι» που δέχτηκε στο πρώτο σετ, ο Ναδάλ συνήλθε στο δεύτερο και ισοφάρισε, έστω και δύσκολα, αλλά ο Ρώσος όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο τρίτο σετ κι έφτασε με χαρακτηριστικά άνεση στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης