Παρά το γεγονός ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία έναρξης του Australian Open (σ.σ. έχει προγραμματιστεί από 8 έως 21 Φεβρουαρίου 2021), η ATP ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τις πρώτες επτά εβδομάδες του 2021.

Τα πρώτα τουρνουά της νέας χρονιάς θα αρχίσουν στις 5 Ιανουαρίου, στη Φλόριντα και στην Αττάλεια, ενώ οι τελικοί αυτών των δύο διοργανώσεων έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου. Η Ντόχα, που παραδοσιακά φιλοξενεί ένα από τα πρώτα τουρνουά της ATP, θα υποδεχθεί τα προκριματικά ανδρών για το Australian Open, από τις 10 έως τις 13 Ιανουαρίου. Στη Μελβούρνη, η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η υγεία και η ασφάλεια παραμένουν υψίστης σημασίας» δήλωσε ο επικεφαλής της ΑΤΡ, Αντρέα Γκαουντέντζι, και πρόσθεσε: «Αυτό το αναδιαμορφωμένο ημερολόγιο είναι το αποτέλεσμα μιας τεράστιας προσπάθειας συνεργασίας στον κόσμο του τένις και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Με την υποστήριξη των μελών, των συνεργατών μας και του Tennis Australia, μπορέσαμε να προσαρμοστούμε και να προσφέρουμε ένα συναρπαστικό ξεκίνημα της σεζόν. Η υγεία και η ασφάλεια θα παραμείνουν υψίστης σημασίας όταν εργαζόμαστε στις ακόλουθες προκλήσεις και ευχαριστώ όλους εκείνους που συμμετείχαν στην εξεύρεση λύσεων για την έναρξη της σεζόν του 2021».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης