Λίγο πριν κλείσει τα 38 της χρόνια, η Σερένα Ουίλιαμς θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει για ακόμη μία φορά το Γουίμπλεντον.

Η Αμερικανίδα τενίστρια έκανε επίδειξη δύναμης στον ημιτελικό απέναντι στην Τσέχα Μπάρμπορα Στρίτσοβα, την οποία νίκησε 6-1, 6-2 με χαρακτηριστική άνεση, και εξασφάλισε τη συμμετοχή της για 11η φορά στον τελικό του λονδρέζικου τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο (13/7) η Ουίλιαμς θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, διεκδικώντας τον 8ο τίτλο της στο Γουίμπλεντον και τον 24ο συνολικά σε γκραν-σλαμ, με τον οποίο θα ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Αυστραλής, Μάργκαρετ Κορτ.

Η 27χρονη Ρουμάνα, πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και τώρα στο νο 7, αντιμετώπισε στον ημιτελικό την Ελίνα Σβιτόλινα, νο 8 του κόσμου, κι ενώ όλοι περίμεναν μια αμφρίρροπη αναμέτρηση, κυριάρχησε κατά κράτος και νίκησε με 6-1, 6-3, μέσα σε 1 ώρα και 14 λεπτά!

Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός γκραν σλαμ για την Χάλεπ, μετά το Αυστραλινό όπεν του 2018 και το Ρολάν Γκαρός της ίδιας χρονιάς, το οποίο και κατέκτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης