Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια ο Αντρέι Βοροντσέβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς, όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιό του με το συγκρότημα του Ιτούδη δεν θα ανανεωθεί.

Ο 33χρονος φόργουορντ, ο οποίος κατέκτησε με την «ομάδα του στρατού» τρεις φορές την Ευρωλίγκα, οκτώ φορές τη VTB League, καθώς και επτά πρωταθλήματα Ρωσίας σε δηλώσεις του ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ τη διοίκηση, την ομάδα, τους προπονητές, το σταφ, τους φιλάθλους και όποιον έχει δώσει και την ψυχή του στο κλαμπ αυτό και μοιράστηκε μαζί μας νίκες και ήττες. Είμαι περήφανος που έπαιξε για 14 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Η ζωή συνεχίζεται και είναι ώρα για ένα νέο κεφάλαιο» ανέφερε ο Ρώσος διεθνής.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης επισήμανε: «Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για τον Βόρο. Έπαιξε τόσα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, συνεργαστήκαμε από την πρώτη μου μέρα στην ομάδα και είχαμε πολύ καλή σύνδεση επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ήθελα να του ευχηθώ να μείνει δυνατός και υγιής μέσα από την καρδιά μου και του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα και τη ζωή του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης