Πεπεισμένος ότι η Σαουθάμπτον μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και να πάρει το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην καθημερινή εφημερίδα του Βελιγραδίου «Sportski Zurnal», ο Ντούσαν Τάντιτς.

Ο χρυσός σκόρερ των «αγίων» στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας για μια θέση στην πρώτη τετράδα θα κριθεί στο τέλος και, εάν διατηρήσουμε την καλή φόρμα μας, το να παίξουμε στην πρώτη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης θα μπορούσε εύκολα να γίνει πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι δύσκολο, επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ είναι πολύ καλές ομάδες και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας περάσουν στη βαθμολογία, αλλά τώρα εξαρτάται από εμάς να αποκρούσουμε την επίθεσή τους».

Μόλις πέτυχε το γκολ, ο Τάντιτς, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους», πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του και επιδεικνύοντας τους μύες του κορμού του.

Ερωτηθείς εάν ο λόγος ήταν να μιμηθεί τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάριο Μπαλοτέλι, ο 26χρονος Σέρβος απάντησε: «Όχι, ήθελα να δείξω στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πόσο δυνατός είμαι και ποιος είναι το… αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματικά δεν το σχεδίασα και δεν σκέφτηκα τον τρόπο με τον οποίο θα πανηγύριζα, εάν σκόραρα. Ήταν μια παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη φανταστική υποστήριξή τους, μειονεκτούσαν αριθμητικά από τους υποστηρικτές της Γιουνάιτεντ κατά 10 προς ένα, αλλά ήταν πιο εκδηλωτικοί και μας ενίσχυαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης