Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε ο άθλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP Finals με τα διεθνή ΜΜΕ να αποθεώνουν τον Έλληνα τενίστα για την κατάκτηση του τρόπαίου, μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Ντόμινικ Τιμ με 2-1 σετ στο «O2 Arena »του Λονδίνου.

Το βρετανικό δίκτυο, BBC έγραψε για το μοναδικό επίτευγμα του Στέφανου: «Το έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς»,προσθέτοντας ότι: «Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το ATP Finals».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η γαλλική, L’ Equipe από τη μεριά της έγραψε στην ηλεκτρονική της σελίδα: «Μαέστρος ο Τσιτσιπάς. Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του. Νίκησε τον Τιμ στον τελικό και πήρε το ATP Finals».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Ο Guardian στο σχετικό του δημοσίευμα επισημαίνει: «Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιμ σε ένα δραματικό αγώνα και κατέκτησε το ATP Finals».

 

 

Η ισπανική As συμφωνεί με την L’ Equipe, αναφέροντας στον τίτλο της: «Ένας μαέστρος 21 ετών».

 

 

Το βρετανικό SkySports αναφέρει: «Στο ντεμπούτο του ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το ATP Finals, νικώντας τον Ντόμινικ Τιμ».

Στην ιστοσελίδα της ATP ο Έλληνας πρωταθλητής αποκαλείται ο «Νέος βασιλιάς του Λονδίνου» και προσθέτει: «Έγινε ο πρώτος τενίστας από την Ελλάδα που κατέκτησε το ATP Finals».

 

Τέλος, η ιταλική Gazzetta dello Sport γράφει: «Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιμ και κατέκτησε το τρόπαιο στο Λονδίνο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης