Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τεράστια προβήματα στην παγκόσμια οικονομία και ένας από τους τομείς που πλήττονται σφόδρα είναι και το ποδόσφαιρο.

Ελάχιστες είναι οι ομάδες που θα μπορέσουν να… κινηθούν δραστήρια στο επερχόμενο «μεταγραφικό παζάρι» και μία απ’ αυτές θεωρείται πως θα είναι η Νιουκάστλ, με τους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες που αναμένεται να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον τους «ανθρακωρύχους», να έχουν στόχους κορυφαίου επιπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν, οι «Magpies» αναζητούν έναν προπονητή από το «πάνω ράφι», όπως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που είναι ο «εκλεκτός», ενώ ακούγονται έντονα και τα ονόματα του Λουσιέν Φαβρ και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, υπάρχει ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι, και τον μεσοεπιθετικό της Μπέτις, Ναμπίλ Φεκίρ. Ωστόσο, ο «διακαής πόθος» φαίνεται πως είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ουαλό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Premier League.

Ο υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός δεν είναι ιδιαίτερα… επιθυμητός στους «μερένχες» και, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η διοίκηση των Μαδριλένων προσπαθεί να τον πείσει να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο τον κρατά στην ισπανική πρωτεύουσα μέχρι το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπέιλ έχει απορρίψει πολλές προτάσεις, κυρίως επειδή δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που εισπράττει στην Ισπανία και τα οποία υπολογίζονται σε 16 με 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πρόκειται για ένα ποσό, το οποίο οι εν δυνάμει νέοι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον έμπειρο άσο, όπως και τα περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον παραχωρήσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης