Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αποδείξει ότι δεν έχει… ταβάνι στους στόχους του, κι έτσι, μετά την επική νίκη-πρόκριση επί του «βασιλιά» του τένις, Ρότζερ Φέντερερ, θα προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα παραπέρα στο Australian Open.
Πιο συγκεκριμένα, στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (Eurosport 1) ο 20χρονος Έλληνας τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αουγκούτ στη «Rod Laver Arena» της Μελβούρνης (τοπική ώρα: 12.30 το μεσημέρι) για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με στόχο φυσικά ακόμη μία μεγάλη νίκη, που θα του χαρίσει το εισιτήριο για τους «4».
Ο 30χρονος Ισπανός είναι νούμερο 23 στον κόσμο και πρόκειται για έναν αξιόλογο αντίπαλο, με τον Τσιτσιπά όμως να είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τη… ρακέτα του, προκειμένου να κλείσει θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Αν καταφέρει να προκριθεί ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο2) και τον Φράνσες Τιαφόε (ΗΠΑ, Νο39).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Eurosport 1, που θα μεταδώσει την προσπάθεια του Τσιτσιπά απέναντι στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αουγκούτ, εκπέμπει, μέσω της πλατφόρμας της Nova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης