Συμπαίκτης του Μάλκολμ Ντιλέινι και του Άαρον Μάιλς στη Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι από σήμερα ο Άντονι Ράντολφ (1989, 2.11). Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ-σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών με τη ρωσική ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στο EuroCup, έχοντας όμως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στην Ευρωλίγκα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε επιλεγεί στο Νο 14 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2008 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τη φανέλα των οποίων αγωνίστηκε μέχρι το 2010. Ακολούθησε μία σεζόν στους Νιου Γιορκ Νικς (2010-2011), μία στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2011-12) και μία στους Ντένβερ Νάγκετς (2012-13).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η υψηλή οικονομική προσφορά που δέχτηκε από τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας δεν τον άφησε… ασυγκίνητο ως προς το να εγκαταλείψει το ΝΒΑ και ν’ αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Άντονι Έργουιν Ράντολφ Τζούνιορ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βούρτσμπαχ. Μαζί με τον Ντέρικ Μπράουν θα συνθέσουν ένα ισχυρό δίδυμο στη φροντ λάιν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης