Tη φανέλα της Ρέιντζερς θα συνεχίσει να φοράει ο Ιάνις Χάτζι, καθώς οι Σκωτσέζοι προχώρησαν στην αγορά του 21χρονου διεθνούς Ρουμάνου άσου, ο οποίος είναι γιος του θρύλου Γκεόργκε Χάτζι και αγωνίστηκε ως δανεικός στους διαμαρτυρόμενους από την Γκενκ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα επανενταχθώ στην ομάδα και θα φορέσω ξανά τη διάσημη φανέλα της. Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αλλά η προτεραιότητά μου ήταν πάντα να επιστρέψω στη Γλασκώβη και να παίξω για τους Ρέιντζερς», δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου άρεσε πολύ η περίοδος δανεισμού μου στο “Άιμπροξ” κι ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας πολύ σύντομα, αλλά προς το παρόν ελπίζω ότι όλοι οι φίλοι των Ρέιντζερς και οι οικογένειές σας θα παραμείνουν ασφαλείς και καλά» πρόσθεσε.

Ο Χάτζι σημείωσε τρία γκολ στους 12 αγώνες που έπαιξε για την ομάδα της Γλασκώβης. Στην Ιταλία ο Τύπος τον ήθελε ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Λάτσιο, ενώ να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε ήδη περάσει από τις ακαδημίες της Φιορεντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης