Το NBA ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με τη Microsoft για να οδηγήσει στη δημιουργία μιας πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να προσφέρει στους οπαδούς του πρωταθλήματος μπάσκετ της Βόρειας Αμερικής μια «ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία».

Αυτή η συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα πρωταθλήματα Γυναικών (WNBA) και Ανάπτυξης (G-League), θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2020-21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η συνεργασία με τη Microsoft θα βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο οι φίλαθλοι βιώνουν το μπάσκετ και το NBA», δήλωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ , Ανταμ Σίλβερ.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο που θα επιτρέπει στους φιλάθλους, είτε βρίσκονται εντός των τειχών του NBA είτε παρακολουθούν ένα παιχνίδι από οπουδήποτε στον κόσμο, να έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των πτυχών του παιχνιδιού», πρόσθεσε.

«Αυτή η νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα θα χρησιμοποιεί κυρίως τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει πληθώρα προσφορών περιεχομένου, περισσότερες πληροφορίες και αναλύσεις από ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σεζόν του NBA έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας από τις 11 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης