Σίνερ: «Ο Τσιτσιπάς ήταν απίστευτος, δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις όταν παίζει έτσι»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 16:56
Σίνερ: «Ο Τσιτσιπάς ήταν απίστευτος, δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις όταν παίζει έτσι»

Την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά αναγνώρισε ο Γιανίκ Σίνερ, στις δηλώσεις που έκανε, μετά την ήττα με 3-0 σετ από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, στα προημιτελικά του Australian Open, με τον Ιταλό να χαρακτηρίζει θετική την πορεία του στη διοργάνωση.

«Φυσικά, είναι ένα θετικό τουρνουά» είπε αρχικά ο 20χρονος τενίστας μετά τον αγώναμ, επισημαίνοντας: «Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να βελτιώσω είναι το τένις γενικά. Πρέπει να σερβίρω καλύτερα, πρέπει να κάνω τα πάντα καλύτερα, ειδικά όταν παίζεις απέναντι στους κορυφαίους.

Στόχος μου είναι να παίξω πολλά τέτοια ματς, σημαντικά ματς με τους καλύτερους στον κόσμο, για να βελτιωθώ και μετά βλέπουμε... Νομίζω ότι ήταν καλό. Έπαιξα αγώνες και είχα μια καλή εμπειρία. Ας δούμε του χρόνου τι θα κάνω εδώ».

«Νομίζω ότι ο Τσιτσιπάς έπαιξε καλύτερα από εμένα σήμερα» πρόσθεσε. «Σέρβιρε καλύτερα, χτυπούσε την μπάλα καλύτερα από εμένα, κινούνταν καλύτερα από μένα. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι εναντίον του όταν παίζει έτσι. Δεν μπορούσα να δημιουργήσω τη δυναμική που θα ήθελα. Προσπαθούσα να τον κάνω να κινείται, αλλά ίσως ήμουν πολύ κατώτερος γιατί έπαιξε απίστευτα σήμερα».

Ο Σίνερ θα αγωνιστεί στη συνέχεια στο Ρότερνταμ, ένα τουρνουά της κατηγορίας ATP 500, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 17:13