«Όταν βλέπω ότι οι παίκτες μου είναι καλοί, δεν φοβάμαι τίποτε»… Με αυτά τα λόγια ο Ντιέγκο Σιμεόνε εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του τελικού του ισπανικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

«Τα παιδιά έχουν πολλές ελπίδες και θέλουν να βελτιωθούν», πρόσθεσε ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» και συνέχισε: «Βλέπουμε πως οι νέοι παίκτες θέλουν να εξελιχθούν και αυτό μου δίνει τεράστια ελπίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντα πιστεύω στους παίκτες μου. Αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο όπως η Ρεάλ, μας βοηθά και μας κάνει καλύτερους. Προφανώς, βελτιωνόμαστε με τα χρόνια και με όλες αυτές τις συσσωρευμένες εμπειρίες. Εάν μάθουμε από αυτό, θα έχουμε καλύτερη πορεία».

Όπως συνέβη και με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο «Τσόλο» τοποθετήθηκε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι η θέση του στην Μπαρτσελόνα είναι επισφαλής, τονίζοντας: «Για εμένα, ο Βαλβέρδε είναι τεράστιος προπονητής κι έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι διαθέτει την ικανότητα να εργασθεί σε αυτήν την ομάδα».

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης