Σοκ στο βρετανικό ποδόσφαιρο προκαλεί η σύλληψη του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος φέρεται να άσκησε βία σε βάρος της συντρόφου του.

Όπως αναφέρει η «Sun», ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Ουαλίας αφέθηκε ελεύθερος χθες το απόγευμα από το αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Πέντλετον, βορειοδυτικά του Μάντσεστερ, μετά από πολύωρη ανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορία που τον βαρύνει είναι βία κατά της συντρόφου του, Κέιτ Γκέβιλ, η οποία κάλεσε την αστυνομία από το σπίτι, που βρίσκεται στο Γουόσλι, αργά το βράδυ της Κυριακής. Η γυναίκα, όπως επιβεβαίωσε αναφορά της αστυνομίας, είχε κάποιους μώλωπες, αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, «κληθήκαμε λίγο μετά τις 10 το βράδυ για μια αναστάτωση. Μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών ήταν ελαφρά τραυματισμένη. Συλλάβαμε έναν 46χρονο για επίθεση».

Η έρευνα θα συνεχιστεί, αλλά σίγουρα είναι ακόμα μία αρνητική εικόνα για τον Γκιγκς, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια χώρισε από τη σύζυγό του, Στέισι, λόγω της μακράς σχέσης με την κουνιάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οκτώ μήνες αργότερα, άρχισε να βγαίνει με την Κέιτ, με την οποία επισημοποίησε τη σχέση του τον Αύγουστο του 2018. Μία σχέση ταραχώδη, αφού οι δύο τους ζουν αρκετά χρονικά διαστήματα χωριστά.

Όπως προαναφέραμε ο Γκιγκς αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης