Την ευκαιρία να καθοδηγήσει τεχνικά ένα τεράστιο όνομα του ΝΒΑ, τον Αμάρε Στουντεμάιρ, στα 37 χρόνια του πλέον, θα έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (22/1), o Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που φόρεσε οκτώ σεζόν τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς -ανάμεσα σε άλλες ομάδες- υπέγραψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ομάδα προπονητής της οποίας διατελεί ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Σφαιρόπουλος δήλωσε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ισραήλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να πάρουμε τον Αμάρε Στουντεμάιρ. Θα μας βοηθήσει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague. Όλοι γνωρίζουμε την τεράστια καριέρα του, την ποιότητά του, και ελπίζουμε πως θα είναι σε καλή κατάσταση για να μας βοηθήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μακάμπι αγωνίζεται στο Μόναχο απόψε (21.30), με στόχο απέναντι στην Μπάγερν την 15η νίκη της σε 21 αγωνιστικές. Η Μακάμπι κάνει την καλύτερη σεζόν της τελευταίας δεκαετίας στην Euroleague εφέτος, υπό την τεχνική ηγεσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 14 νίκες – 6 ήττες, ισόβαθμη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπαρτσελόνα. Πρωτοπόρος παραμένει η Αναντολού Εφές με 17-3, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 15-5.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε για το ματς με τους Βαυαρούς: «Η Μπάγερν θα προσπαθήσει και θα παλέψει σκληρά για τη νίκη, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα περάσουμε ένα δύσκολο βράδυ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης