Περήφανος για όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ουγγαρίας δήλωσε ο προπονητής των Μαγυάρων, Μάρκο Ρόσι στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (23/06) αγώνα με τη Γερμανία στο Μόναχο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020.

Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε την… ατυχία να πέσει σε έναν όμιλο του «θανάτου» με Γερμανία, Γαλλία, Πορτογαλία, όμως μίλησε για τις λιγοστές πιθανότητες που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους η Ουγγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στον όμιλο υπάρχουν τρεις ομάδες που θα μπορούσαν να φτάσουν στα ημιτελικά και να παίξουν στο Λονδίνο. Ο όμιλός μας βαφτίστηκε “όμιλος του θανάτου” και προφανώς εκείνη που θεωρείται ότι θα… καταρρεύσει είναι η Ουγγαρία. Στη θεωρία είναι δύσκολο να μη συμφωνήσεις με κάποιον που κάνει τέτοια πρόβλεψη» ανέφερε αρχικά ο Ρόσι και πρόσθεσε:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τότε που αρχίσαμε την πορεία μας τον Ιούλιο του 2018, ουδείς πίστευε πως είχαμε την ποιότητα για να προκριθούμε σε αυτό το Euro. Βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς και στο τέλος τα καταφέραμε.

 

 

Στα μπαράζ με την Ισλανδία βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 δύο λεπτά πριν το φινάλε και όλα έδειχναν πως δεν είχαμε ελπίδα. Καταφέραμε ωστόσο να κάνουμε την ανατροπή έστω και με τη βοήθεια της τύχης και τα καταφέραμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης