Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει τεράστια τρύπα στα ταμεία των ομάδων, από τη στιγμή που η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει μέχρι να ξεπεραστεί η πανδημία.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τους να βάλουν… πλάτη και να δεχτούν μειώσεις στους μισθούς τους, προκειμένου ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη συγκυρία για τους συλλόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά τους οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ρόμα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα αποφάσισαν να μην πάρουν ούτε ευρώ για τους επόμενους 4 μήνες, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους  να ξεπεράσει με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες την οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα και ο Φονσέκα πήραν αυτήν την απόφαση χωρίς να έχουν δεχθεί πρόταση μείωσης ή πίεση από τον σύλλογο!

«Πάντοτε μιλάμε για την ενότητα που επικρατεί στη Ρόμα και ο εθελοντισμός να “κοπεί” ο μισθός των παικτών, προπονητικού τιμ και του προσωπικού για το υπόλοιπο της περιόδου αποδεικνύει ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής των «Ρωμαίων», Γκούιντο Φιένγκα και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αρχηγός της ομάδας, Εντίν Τζέκο, όλοι οι παίκτες και ο προπονητής, Πάουλο Φονσέκα, απέδειξαν ότι καταλαβαίνουν τι περνά ο σύλλογος και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την τεράστια χειρονομία τους προς τους υπαλλήλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης