Η νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ διέσυρε τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με 6-1 στο «Aspmyra Stadion», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League -στη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA- και ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού να προχωρήσει σε εκτεταμένες αλλαγές αποδείχθηκε μεγάλο λάθος, με τους Νορβηγούς να διαλύουν την ιταλική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον 21χρονο επιθετικό, Έρικ Μποτχάιμ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λάθος αυτό το αναγνώρισε ο Μουρίνιο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη: «Δική μου είναι η ευθύνη, γιατί εγώ αποφάσισα να παίξω με αυτή την ομάδα. Η ευθύνη είναι δική μου, το έκανα με καλή πρόθεση, για να δώσω την ευκαιρία σε κόσμο που δουλεύει πάρα πολύ αλλά δεν παίζει τόσο πολύ».

«Σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και με τέτοιο κρύο αποφάσισα να ξεκουράσω πάρα πολλούς παίκτες. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο και η ευθύνη είναι δική μου», τόνισε ο διάσημος κόουτς μετά το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης