Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, επικρατώντας με 3-2 σετ του Λορέντζο Μουζέτι.

Για δύο σετ, ο 19χρονος Ιταλός έδειχνε ικανός να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας κερδίσει δύο τάι-μπρέικ απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Μουζέτι βρισκόταν ένα βήμα μακριά από μία θριαμβευτική νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του παρισινού τουρνουά.

Κάπου εκεί, όμως, και μπροστά στο φάσμα μίας απροσδόκητης ήττας, εμφανίστηκε στο «Φιλίπ Σαρτιέ» το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης…

Όταν βρέθηκε «στα σχοινιά», ο Σέρβος αντέδρασε με καταιγιστικό τρόπο και χρειάστηκε μόλις 46 λεπτά για να πάρει τα δύο επόμενα σετ και να ισοφαρίσει! Στο πέμπτο σετ, με το σκορ να είναι ήδη 4-0 εις βάρος του, ο Μουζέτι εγκατέλειψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Νόλε» προκρίθηκε για 12η συνεχόμενη φορά στους «8» του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι έναν Ιταλό, τον Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος πέρασε άνευ αγώνα, λόγω της αποχώρησης του Ρότζερ Φέντερερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης