Ιδιαίτερα «θερμό» αναμένεται να είναι αυτό το καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει και την οικονομία του ποδοσφαίρου.

Ο Τιάγκο Σίλβα και ο Έντινσον Καβάνι δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να πωληθεί και ο Νεϊμάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοικούντες την Παρί θα επιχειρήσουν να φτιάξουν μία ομάδα με την «αφρόκρεμα» του γαλλικού ποδοσφαίρου, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν τον Κιλιάν Μπαπέ και να κινηθούν για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ ολοκληρώνεται το 2021 και ήδη οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες της Παρί ετοιμάζουν μία… ηγεμονική πρόταση ανανέωσης στον νεαρό επιθετικό.

Όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία, ο κορυφαίος στόχος των πρωτευουσιάνων είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο έμπειρος προπονητής αποτελεί τον καλύτερο Γάλλο σ΄ αυτόν τον τομέα και η συνεργασία μαζί του θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το γαλλικό στοιχείο των μόνιμων πρωταθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιο του «Ζιζού» με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το 2022, ωστόσο, στην προ… κορωνοϊού εποχή, υπήρξε έντονη φημολογία σχετικά με ενδεχόμενη αποχώρησή του ακόμα και από το προσεχές καλοκαίρι.

Όμως η πανδημία προσγείωσε απότομα τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τη διοίκηση των Μαδριλένων να διαρρέει στον Τύπο πως ο Γάλλος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «μερένχες».

Το βασικό ερώτημα, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τον Ζιντάν, είναι εάν θα πάρει την απόφαση να καθίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και κατά πόσο θα μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την επιλογή, δεδομένου του ισχυρότατου δεσμού που έχει με τη Μασσαλία και τη Μαρσέιγ…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης