Η διοίκηση της Γκλάντμπαχ ανέθεσε προσωρινά στον προπονητή της ομάδας αναπληρωματικών, Αντρέ Σούμπερτ, την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, μετά την χθεσινή παραίτηση του Λουσιάν Φαβρ, ύστερα από την ήττα 1-0 στο ντέρμπι με την Κολονία, που ήταν η πέμπτη ήττα για τα «πουλάρια» σε ισάριθμους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ, δήλωσε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου εξεπλάγησαν από την απόφαση παραίτησης του Ελβετού προπονητή, ο οποίος οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να τον μεταπείσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η παραίτηση του Λουσιάν Φαβρ μας έπιασε απροετοίμαστους και τώρα αναζητούμε ένα νέο προπονητή για την πρώτη ομάδα. Μέχρι τότε ο Αντρέ Σούμπερτ θα καθοδηγεί την ομάδα».

Ο 44χρονος Σούμπερτ είναι πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας U-15 της Γερμανίας, ενώ έχει εργαστεί ακόμη σε Πάντερμπορν και Ζανκτ Πάουλι στις μικρότερες κατηγορίες, ωστόσο δεν έχει κοουτσάρει ποτέ ομάδα της Μπουντεσλίγκα στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης