Tην άποψή του ότι η Ελλάδα χρειάζεται μεγάλη προσοχή εξέφρασε ο προπονητής της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Ρόμπερτ Προσινέτσκι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αυριανού αγώνα (15/10, 21:45) των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

«Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να έχουμε ρυθμό και να παίξουμε όπως απέναντι στη Φινλανδία. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι μια ποιοτική ομάδα, που έδειξε στην Ιταλία τι μπορεί να κάνει. Αυτό που γράφεται ότι δεν έχουν ευκαιρίες, δεν είναι αλήθεια», επισήμανε η παλιά μεγάλη δόξα της Εθνικής Κροατίας και νυν ομοσπονδιακός προπονητής της αντιπάλου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη βαθμολογική πίεση της ομάδας του ο Προσινέτσκι επισήμανε: «Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Από το παιχνίδι με την Αρμενία κιόλας εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς».

Τους Βόσνιους διεθνείς εκπροσώπησε ο άσος της Γιουβέντους Μίραλεμ Πιάνιτς, οι δηλώσεις του οποίου κυμάνθηκαν στο ίδιο «μήκος κύματος» με εκείνες του προπονητή του. «Ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι δύσκολος αντίπαλος με παίκτες που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν. Τα τελευταία τρία ματς με την Ελλάδα έληξαν ισόπαλα. Για εμάς είναι όμως πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Βοσνία με την ευρεία νίκη της επί της δεύτερης του 10ου ομίλου, Φινλανδίας τη πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης