Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ελλάδα στάθηκε ο προπονητής της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη, αν και παραδέχτηκε ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι.

«Ήρθαμε στην Ζένιτσα με μεγάλη αισιοδοξία. Είμαστε καλά. Όλοι είναι υγιείς, όλοι είναι πρόθυμοι. Όταν είμαστε έτσι τότε υπάρχουν πολύ λίγες ομάδες που μπορούν να μας κερδίσουν. Θα είναι ένα σκληρό ματς, η παράδοση λέει ότι τα παιχνίδια με την Ελλάδα είναι πάντα πολύ δυνατά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε μεγάλο κίνητρο και ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι με εξαίρεση τους Σάριτς και Κόλιτς που δεν θα αγωνιστούν όλοι είναι έτοιμοι. Ξεκουραστήκαμε καλά, όλοι ανυπομονούν να αρχίσει το παιχνίδι»

Για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι ένας ελκυστικός αντίπαλος είναι πάντα ωραίο να παίζεις απέναντι τους, ειδικά σε τέτοιες συνθήκες.

Πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο, καλή ατμόσφαιρα και ότι η ομάδα μου θα παίξει καλά. Μακάρι να κερδίζουμε 2-0 από το πρώτο μέρος, θα διευκολύνει την κατάσταση για εμάς, όμως σίγουρα το ματς θα είναι πολύ τακτικό, με μεγάλη ένταση, ειδικά στον χώρο του κέντρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε έτοιμοι, μακάρι να βρούμε ένα γρήγορο γκολ, αν και αυτό δεν πρόκειται να μας εξασφαλίσει σίγουρα την νίκη. Σίγουρα περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από όλες τις απόψεις», τόνισε ο Προσινέτσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης