Στη Γαλλία αποφασίστηκε να αρχίσει εκ νέου στις 17 Ιουνίου η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας, ενώ πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση για το αν οι αγώνες θα γίνονται με θεατές ή κεκλεισμένων των θυρών, με πιθανότερο να είναι το δεύτερο σενάριο.

Με την απόφαση αυτή διαφώνησε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, καθώς εκτίμησε πως η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα έχει υποχωρήσει έως τον Ιούνιο, προτείνοντας μάλιστα η επανέναρξη του πρωταθλήματος να γίνει τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «λιονέ» επισήμανε ότι η εκκίνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν θα μπορούσε να γίνει στις αρχές του 2021, δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

«Έχω φόβους ότι δεν θα μπορέσουμε να ξαναρχίσουμε τη σεζόν τον Ιούνιο. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ίσως πρέπει να μελετήσουμε ένα άλλο σενάριο. Να μετακινήσουμε το τέλος της σεζόν τον Σεπτέμβριο και να αρχίσουμε τη νέα σεζόν στις αρχές του 2021. Αυτό είναι ένα από τα σενάρια που ενδιαφέρει και τη FIFA. Ο χρόνος θα δείξει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης