Το δικαίωμα να επεκτείνουν τα συμβόλαια των παικτών που έχουν ισχύ μέχρι και τις 30 Ιουνίου έχουν από σήμερα οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα μετά από ψήφοφορία που έγινε και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Επίσης, υπέρ ψήφισαν οι ομάδες και στην επέκταση των δανεισμών που αντίστοιχα λήγουν στο τέλος Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό όμως διευκρινίζεται ότι χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη από όλες τις πλευρές. Τις δύο ομάδες και φυσικά και του παίκτη για να ισχύσει.

Φυσικά και πρόκειται για αποφάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα πως οδεύουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ καθώς διευθετούνται ζητήματα σημαντικά που θα αποτελούσαν πρόβλημα από την στιγμή που το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο και προφανώς να τελειώνει τον επόμενο μήνα.

Aπό εκεί και πέρα οι 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ είναι αντίθετες στο πλάνο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα –κεκλεισμένων των θυρών φυσικά- σε οκτώ γήπεδα, προκειμένου να είναι πιο πρακτική η επιτήρηση από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο επικεφαλής της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς, έχει αποφασίσει να συνεργαστεί εκ νέου με τα στελέχη της Κυβέρνησης, με σκοπό να παρουσιάσει νέο σχέδιο που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των συλλόγων του πρωταθλήματος.

Με πληροφορίες από το sport-fm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης