Χρόνος προετοιμασίας απαιτεί να δοθεί στους παίκτες, ο Κρις Πολ, σε περίπτωση που ληφθεί απόφαση για επανεκκίνηση στο ΝΒΑ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών του ΝΒΑ μιλώντας στη «USA Today» έστειλε σαφές μήνυμα πως «οι παίκτες δεν θα μπουν στο παρκέ χωρίς να νιώθουν ότι τους έχει δοθεί ο κατάλληλος χρόνος να προετοιμαστούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Θάντερ εξήγησε το σκεπτικό της απαίτησής του λέγοντας: «Αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να δώσουμε τα παιχνίδια με κόσμο, χωρίς να υπάρχει ρίσκο για την υγεία κανενός, προφανώς αυτή θα είναι και η δική μας επιλογή.

Ωστόσο, όλοι καταλαβαίνουν ότι η υγεία είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Αν επιστρέψουμε, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί, αλλά σίγουρα θα είναι απαραίτητες να δοθούν στους παίκτες κάποιες ημέρες προετοιμασίας, γιατί στη Λίγκα μας παίζουν παίκτες ηλικιών από 18 έως 30+ ετών.

Ακόμη κι αν κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι έτοιμοι σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτό δεν ισχύει για όλους. Θα συζητηθούν αυτά, αλλά εγγυώμαι ότι οι παίκτες δεν θα μπουν στο παρκέ χωρίς να νιώθουν ότι τους έχει δοθεί ο κατάλληλος χρόνος να προετοιμαστούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης