Tην έντονη επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Τότεναμ, προκειμένου να μπορέσει να την οδηγήσει στην κατάκτηση ενός τροπαίου, εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός έφτασε τα «σπιρούνια» μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκαν με 2-0 από την Λίβερπουλ, βλέποντας τελικά τον περασμένο Νοέμβριο την πόρτα της εξόδου από τους Λονδρέζους λόγω της αγωνιστικής «κοιλιάς» που έκανε η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι που τελείωσε με τρόπο που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει, αλλά βαθιά στην ψυχή και στην καρδιά μου, είμαι βέβαιος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν», δήλωσε αρχικά ο Ποκετίνο στην BT Sport.

«Από την ημέρα που έφυγα από την ομάδα το όνειρό μου είναι μια ημέρα να επιστρέψω και να προσπαθήσω να ολοκληρώσω τη δουλειά που δεν τελειώσαμε. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι, ήμασταν τόσο κοντά στο να κερδίσουμε σπουδαία τρόπαια, όπως η Premier League και το Champions League. Ήμασταν πολύ κοντά», πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός και κατέληξε:

«Τώρα ανυπομονώ να προχωρήσω, έχω κίνητρο για το επόμενο σχέδιο, αλλά φυσικά και μία ημέρα θα ήθελα να επιστρέψω. Ίσως σε πέντε χρόνια, ίσως σε 10 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν πεθάνω, θέλω να προπονήσω ξανά την Τότεναμ και να προσπαθήσω να κερδίσω ένα τρόπαιο γιατί θέλω να νιώσω τι σημαίνει να κερδίσω ένα τρόπαιο με την Τότεναμ. Αυτό θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ανταποδώσω όλη την αγάπη που μου έδωσαν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης