Τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, Κωνσταντίνο Πετρίδη, είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (ΚΟΠ), Γιώργος Κούμας, και άλλα μέλη του Δ.Σ.

Από πλευράς ΚΟΠ κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούν τη στήριξη των ομάδων, στη δύσκολη περίοδο που διανύει και το ποδόσφαιρο τόπος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τις προτάσεις και να επανέλθει το συντομότερο, ενώ διευκρίνισε πως οι σύλλογοι μπορούν να ενταχθούν στα σχέδια ανέργων και αναστολής εργασιών που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

«Ως ΚΟΠ, επιθυμούμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον κ. Πετρίδη και τους συνεργάτες του για τον χρόνο που διέθεσαν, εν μέσω μιας γιγαντιαίας προσπάθειας που καταβάλλουν κατά του κορωνοϊού, για να συζητήσουμε θέματα που προκύπτουν σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα των Σωματείων μας. Με την ευκαιρία, να επαναλάβουμε την πεποίθησή μας ότι ακολουθώντας τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τις συμβουλές των ειδικών, θα βγούμε νικητές και από αυτή τη δοκιμασία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης