Σε δωρεά ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού αποφάσισαν να προχωρήσουν τα μέλη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «πάντσερ» αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου σταμάτησε, η ανθρώπινη υγεία και η καταπολέμηση του ιού είναι χωρίς αμφιβολία η νούμερο ένα προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Διαπιστώνουμε ότι για τόσους πολλούς από εσάς τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει και οφείλετε να προχωρήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι βλέπουμε την προσπάθεια και την αφοσίωση που δείχνετε, πως έχετε βοηθήσει και στηρίξει ο ένας τον άλλον, σε νοσοκομεία, στα ιατρεία, στα σούπερ-μάρκετ και στην κοινότητα σας, από τον έναν γείτονα στον άλλον και εμείς ως ομάδα θέλουμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε.

Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να διαθέσουμε 2,5 εκατομμύρια ευρώ ως άμεση βοήθεια. Κάθε πράξη προσφοράς και βοήθειας μετράει. Εξαρτάται από εμάς να κάνουμε την διαφορά. Μείνετε υγιείς και φροντίστε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης