Η εθνική Ισπανίας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του EURO 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του EURO 2020 για τη «φούρια ρόχα», καθώς μια εβδομάδα αργότερα αρχίζει η τελική φάση της διοργάνωσης (12 Ιουνίου-12 Ιουλίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα δώσει στα τέλη Μαρτίου ακόμη δύο φιλικά κόντρα σε δύο μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη Γερμανία (26/3 στο «Wanda Metropolitano») και την Ολλανδία (29/3 στο Άμστερνταμ).

Υπενθυμίζεται ότι η Ισπανία κληρώθηκε στον 5ο όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2020, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία, την Πολωνία και μια ομάδα που θα προκύψει από τα πλέι οφ του Nations League.

Από την πλευρά της, η Πορτογαλία «έπεσε» στον 6ο όμιλο, στον οποίο θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, τη Γερμανία και μια ομάδα που θα προκύψει από τα πλέι οφ του Nations League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης