Στο φινάλε του α΄ γύρου της Premier League η Λέστερ φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φίλοι των «αλεπούδων» κάνουν όνειρα για επανάληψη του θαύματος του 2016, ή έστω μία θέση στην τετράδα που παίρνει το εισιτήριο για το Champions League, όμως τα όνειρα αυτά δέχθηκαν σήμερα ένα ισχυρό πλήγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γνωστοποίησε ο Μπρένταν Ρότζερς, το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Τζέιμι Βάρντι, θα υποβληθεί σε επέμβαση κήλης και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός γηπέδων.

Όπως αποκάλυψε ο Ρότζερς, ο διεθνής επιθετικός ταλαιπωρείται εδω και καιρό από αυτό το πρόβλημα, το οποίο ως τώρα αντιμετώπιζε με συντηρητική αγωγή.

«Δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμη. Απομένει αρκετός χρόνος στη σεζόν για να αφήσει το στίγμα του» δήλωσε ο τεχνικός της Λέστερ, προσθέτοντας ότι «έχουμε ξαναπαίξει χωρίς τον Τζέιμι και έχουμε σκοράρει και έχουμε νικήσει. Είναι απογοητευτικό να μην έχεις έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι υπερβολικά ανησυχητικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος Βάρντι έχει πετύχει ως τώρα 11 γκολ στη φετινή Premier League, ενώ οι πιθανοί αντικαταστάτες του στην κορυφή της επίθεσης, ο Ισπανός Αγιόθε Πέρεθ και ο Νιγηριανός Κελέτσι Ιχεανάτσο, έχουν προσφέρει αθροιστικά μόλις ένα τέρμα.

Στις δηλώσεις του, ο Ρότζερς φάνηκε να υπολογίζει περισσότερο τον Ισπανό, για τον οποίο είπε ότι «δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ο Βάρντι, αλλά έχει σπουδαία τελειώματα».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης